Sale!
SyHead analog boost-drive-distortion

SyHead analog boost-drive-distortion

195.00 BGN 165.00 BGN

Съчетавайки в себе си изключителна плътност и маса на звука, прозрачност на тона и гъвкавост на настройките, SyHead analog boost-drive-distortion е създаден с оглед на основните тенденции в модерното китарно звучене.

Product Description

SyHead (серия SF) представлява аналогов мултифункционален booster-drive-distortion ефект за електрическа китара. Съчетавайки в себе си изключителна плътност и маса на звука, прозрачност на тона и гъвкавост на настройките, този ефект е създаден с оглед на основните тенденции в модерното китарно звучене.

Нещо повече, независимото и плавно регулиране на нивата на “drive” и “gain”, на “presence” и “character”, в комбинация с активен трилентов филтър (за ниски, средни и високи честоти) дават възможност за формирането на собствен – уникален – звук в широк спектър от музикални стилове.

Вграденият “кабинет”, ниското ниво на собствен шум и “true-bypass” правят използването му с други ефекти безпроблемно. На живо или в студио – SyHead звучи еднакво добре, независимо дали е свързан към лампов усилвател, пулт или просто към звуковата карта на PC.
Всичко това обединено в компактен размер и стилен дизайн.

Presence: Променя звука от по-тъмен към по-светъл (модифицирайки тялото на звука в областта на средните и ниските-средни честоти).
Gain: Контролира нивото на “distortion” в сигнала.
Drive: Контролира нивото на ” drive ” в сигнала.
Character: Променя масата на звука (контролирайки преобладаващите хармоници в сигнала).
Level: Контролира крайното ниво на изходния сигнал.
High: Контролира нивото на високите честоти в изходния сигнал.
Mid: Контролира нивото на средните честоти в изходния сигнал.
Low: Контролира нивото на ниските честоти в изходния сигнал.
Светлинен индикатор: Неоново-синьо.
Захранване: 9V DC (външно).