Как да поръчам?

Закупуване на артикул

Закупуването на артикул от www.telesound.bg, изисква регистрирация. Можете директно да изберете желания продукт.
За да направи поръчка, клиентът попълва име, адрес за доставка, телефон за връзка и начин на плащане. Всяка получена поръчка се обработва от оператор, който изпраща потвърждение.

Телесаунд България ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случай Клиентът ще бъде уведомен от служител на Телесаунд България ЕООД.

В случай на изчерпана складова наличност операторът може да предложи сходен по цена и характеристики продукт. Ако Клиентът не е удовлетворен от сходния продукт, има право да го откаже или да откаже цялата поръчка.

Обработка на поръчките

Всяка поръчка се обработва между 10.00 и 16.00 часа през всеки работен ден, съгласно календара в електронния магазин. Ако поръчката е направена след 16.00 часа или в неработен ден, тя ще бъде обработена на следващият работен ден. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон.

Поръчки, получени в НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден. Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена в сайта е непотвърдена. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, поръчката става отхвърлена и съответно не се изпраща.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на телефона за връзка 0878 2 6789 1.
Работното време на нашите оператори е от 10 до 18 часа, от понеделник до събота.

Срокът за доставка от потвърждение на поръчката е максимум 3 работни дни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>