Доставка и плащане

Доставки

Доставката се извършва от куриерска фирма избрана от Телесаунд България ЕООД до два работни дни след потвърждаване на поръчката или след получаването на крайната сума на поръчката в зависимост от избраният начин на плащане. Доставката на посочен от потребителя адрес е за негова сметка. Доставките се извършват чрез куриерска фирма, избрана от търговецът. Куриерската услуга се включва в наложения платеж на пратката и се заплаща заедно с поръчаните артикули. При поръчка на стойност над 50.00 лв., доставката е БЕЗПЛАТНА.
Срокът на доставка е максимум 3 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката).

Начини за плащане

Наложен платеж – стоката се заплаща в брой на куриера, извършил доставката.
Банков превод – стоката се заплаща чрез банков превод предварително съгласно издадена проформа-фактура с валидност 2 работни дни.

Общи условия

Условията за поръчка, доставка и плащане в telesound.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и www.telesound.bg.
Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на телефона за връзка 0878 2 6789 1.

Работното време на операторите е от 10:00 до 18:00 часа, от понеделник до събота.

Поръчките, получени до 16:00 часа, се обработват същия ден, направените след 16:00 часа – на следващия работен ден. Наш оператор се свързва с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>